Калкулатор за огъване на ламарина по DIN 6935

Калкулаторът за огъване на ламарина по DIN 6935

Добре дошли в нашия онлайн калкулатор за огъване на ламарина, според стандарта DIN 6935, за стомана. Този иновативен инструмент е създаден, за да ви помогне да определите точния радиус на огъване за вашите детайли от стоманена ламарина, които трябва да бъдат огънати с абкант. Независимо дали сте професионален металообработчик или новак в областта, нашият калкулатор ще ви помогне да постигнете прецизността и качеството, които търсите.

Защо използваме Калкулатора за Огъване на Ламарина по DIN 6935 за Стомана?

Стандартът DIN 6935 предвижда методи за компенсиране на деформациите, които възникват при огъване на стоманена ламарина. Този процес е изключително важен, тъй като при огъването на металните детайли може да възникнат неочаквани промени в размерите и формите им. Следвайки стандарта, ние създадохме калкулатора, който автоматично взема под внимание компенсацията на дължината при огъване. Това осигурява, че финалният продукт ще отговаря на вашите точни спецификации, особено при работа със стомана.

Как работи Калкулаторът за Огъване на Ламарина по DIN 6935 за Стомана?

  1. Изберете Материала: Изберете "Стомана" като материал на ламарината, която планирате да огънете. Различните свойства на стоманата са от съществено значение за точния процес на огъване.
  2. Въведете Параметрите: Въведете параметрите на детайла, който ще се огъва. Това включва дължина, дебелина и ъгъла на огъване.
  3. Изчислете Резултата: След като въведете параметрите, калкулаторът ще изчисли компенсацията на дължината за огъване според стандарта DIN 6935.
  4. Получете Резултатите: Резултатите ще ви покажат правилния радиус на огъване, който трябва да бъде приложен, за да се получи желаният финален вид на детайла.

Защо да изберете нашия Калкулатор за Огъване на Ламарина по DIN 6935 за Стомана?

  • Прецизност: Калкулаторът взема под внимание компенсацията на дължината по DIN 6935, гарантирайки ви точни резултати, особено при работа със стоманена ламарина.
  • Лесна Употреба: Интуитивен интерфейс, който прави изчисленията бързи и лесни.
  • Спестяване на Време и Ресурси: Избягвайте излишни проби и грешки при огъването на стоманена ламарина, които могат да струват време и материали.
  • Съобразено със Стандарта: Създадохме калкулатора, за да отговори на изискванията на стандарта DIN 6935 и да ви помогне да постигнете качествени резултати при работа със стоманена ламарина.

С Калкулатора за Огъване на Ламарина по DIN 6935 за Стомана, вие имате инструмент, който ще подобри точността и ефективността на вашите проекти със стоманена ламарина. Необходимата компенсация на дължината при огъване няма да бъде тайна повече. Приложете нашата технология във вашите производствени процеси и постигнете впечатляващи резултати при работа със стомана.

Легенда

  • t, мм - дебелина
  • V, мм - ширина на призма
  • α, ° - ъгъл на огъване
  • a, мм - страна 1
  • b, мм - страна 2
  • r, мм - радиус на огъване
  • к - фактор за коректура
  • v, мм - стойност за коректура на разгъвка
  • L, мм - дължина на разгъвка

Огънете ламарина онлайн сега

Можете да използвате бутона за регистрация, за да се регистрирате безплатно в нашата платформа само за няколко секунди, за да получите достъп до цялата ни гама. Ако вече сте се регистрирали, трябва само да влезете, за да конфигурирате следващата си поръчка.